• Muzikale namiddag voor het hele gezin!

  We vieren feest!

  Steek je vinger in de lucht (Jan De Smet)

  Op een prachtige tot de verbeelding sprekende site, brengen we een muzikale gezinsnamiddag met Jan De Smet

  DO 30 mei 2019 - Steek je vinger in de lucht!

  Een interactieve kindervoorstelling in het openluchttheater Warandepark in Diest.

  Met ‘Steek je vinger in de Lucht!’ (Jan De Smet) en tal van feestelijke workshops

  • vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur
  • Ticket: 8 EUR  
  • Kleed je feestelijk aan (een prinses, een galante ridder, een toverfee die uit dansen gaat, ...) en krijg een gratis drankje!

  Het feest start met de vrolijke voorstelling van ‘Steek je vinger in de lucht'. Een warme, grappige verzameling van herkenbare liedjes voor kleuters en jonge kinderen. Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) brengt deze vertalingen van liedjes van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

   

  In het prachtige kader van het openluchttheater Warandepark zorgen nummers als ‘Alles goed’, ‘Wip er op los’, ‘Vrooaar’ en ‘Steek je vinger in de lucht’ voor de start van een heerlijke feestnamiddag.

   

  Aansluitend kunnen kinderen deelnemen aan verschillende workshops: luisteren naar feestelijke verhalen uit de streek met Fonkelvogel, zelf liedjes rond ‘feest-vieren’ maken met Lennaert Maes, knutselen rond feest of zich feestelijk laten grimeren. Dit wordt gegarandeerd een groot Merode-kinderfeest.

   

  Oh… en wie snijdt de verjaardagstaart aan?

   

  Donderdag 30 mei 2019 - Openluchttheater Warandepark – start 14.30 uur – ticket: 8 EUR (duur namiddagprogramma = +- 1.30 uur)